• restaurace

    otevřeno

  • icon_playground

    hřiště

    otevřeno

  • icon_driving

    driving

    otevřeno

  • Jistebnice, Czechia
  • Kontakt
  • Rezervace TeeTime

Česko-rakouské menu Petra Hajného

Speciality z české a rakouské kuchyně s pivem jako křen

S Petrem Hajným pro Vás budeme vařit hlavně z lokálních surovin a od místních farmářů. V nabídce budou sladkovodní ryby, dlouze pečená masa a klasické recepty v inovativních úpravách.

Termín 12.–13. června 2021
Více info a rezervace

Lukáš Vazač

manažer restaurace

Petr Hajný

s láskou k české a rakouské kuchyni

Vyučil se v pražském Hotelu InterContinental, poté působil ve vyhlášených restauracích Zlatá Praha, Flambée, U Závoje či v restauracích Piano Nobile a Terra v pražské Ville Richter. Byl také oporou českého národního kuchařského týmu. Dnes je šéfkuchařem restaurace Zas a Znova.

S pivem roste chuť

Plzeňský Prazdroj

Ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem Vám v sobotu budeme čepovat nefiltrovanou Plzeň z dřevěných sudů. O pivo jako křen se Vám postará sládek z Prazdroje. Dozvíte se něco o historii pivovaru a vaření piva a hlavně, jak ho správně čepovat.

Kdy si u nás pochutnáte

nenechte si ujít degustační večeři

Sobota
11:30 – 18:30 
Tematické menu
à la carte
Sobota
od 19:30
Degustační večeře
Nutná rezervace předem!
Neděle
11:30 – 20:00
Tematické menu
à la carte

Udělejte z odpoledne celý večer

spočintě v přírodě

A pokud by se vám večer už nechtělo domů, moc rádi vás ubytujeme buď v jednom z apartmánů přímo u drivingu, nebo v našem pár kroků vzdáleném Pensionu Čertovo břemeno.

Přijeďte na víkend

Přijeďte si zahrát

Zůstaňte v kontaktu

Partneři