• restaurace

    otevřeno

  • icon_playground

    hřiště

    otevřeno

  • icon_driving

    driving

    otevřeno

  • Jistebnice, Czechia
  • Kontakt
  • Rezervace TeeTime

15.10.2021 | Akademie

V pátek 15. října byla ukončena podzimní část naší „DĚTSKÉ GOLFOVOVÉ AKADEMIE“, kterou už šestým rokem vede Josef Velíšek.

Podzimní části se zúčastnilo celkem 16 dětí ve věku od 4 do 15 let. Vyvrcholením byl nedělní turnaj na 9 jamek. 

 

6. ROČNÍK „JUNIOR CUP NA BŘEMENI“

Tento podzim jsme zažili, co neodvratně provází všechny dětské akademie…změna rozvrhu ve školách a mimo školních aktivitách. Zejména pak, u nás poprvé, odchod mladých dorůstajících golfistů přechodem na vyšší formy studia ať už mimo region nebo s rozvrhem neslučujícím se s termíny akademie. Jedná se Šimona Duška, Ondru Radka Dvořáka a vlastně taky Jana Marka Dvořáka. Chtěli bychom jim touto cestou poděkovat a popřát hodně úspěchů ať už ve studiu nebo v kopané. Všichni jsou nadějnými golfisty, kteří si určitě své cesty ke golfu najdou. Vždyť jsou z Nadějkova.

Z těchto důvodů se letošního, již 6. ročníku zúčastnilo jen 10 hráčů. Členů akademie je samozřejmě více, ale někteří nemohli ze zdravotních důvodů a ostatní ať už věkem, nebo dovednostmi ještě nejsou schopni celý turnaj odehrát.

Vzhledem k počtu dětí jsme hráli jednu společnou kategorii bez rozdílu HCP.

Turnaj vyhrál RADEK KUTIL, druhá byla ELIŠKA SLUNÉČKOVÁ a třetí místo získal VOJTĚCH BURSÍK. Počasí nám přálo, a tak byla na hřišti pohoda. Děkujeme všem rodičům, kteří své děti doprovázeli jako caddy. Oceňujeme Jirku Leška, který „odkedil“ celý tříčlenný flight a samozřejmě… „last but not least“ patří také poděkování Alence Milčínské za její úžasné fotky.

Přejeme všem dětem krásné zimní období a na jaře zase pokračujeme!!!
 

Přijeďte na víkend

Přijeďte si zahrát

Zůstaňte v kontaktu

Partneři